Friday, March 26, 2010

CABUTAN BERTUAH MYBABYSHOPONLINE

SEMPENA PEMBUKAAN KEDAI BARU....MARI LAA RAMAI2 KITA KLIK2 BLOG INI http://mybabyshoponline.blogspot.com/ SAMBIL JOIN CABUTAN BERTUAH MY BABY SHOP ONLINE...





SYARAT2 NYA,....:-


mudah jer nak join contest ni....

so guys...syarat2 untuk menjoinkan diri untuk Cabutan Bertuah adalah :

1) Terbuka kepada semua bloggers tak kira lelaki ke perempuan;

2) Buat 1 entry khas bertajuk Cabutan Bertuah MYBABYSHOPONLINE;

3) letak banner di side bar anda dan link kan ke thread ni

4) Mestilah dan wajib jadi follower 2 blog ini
http://mybabyshoponline.blogspot.com/ dan http://permatabonda08.blogspot.com/ (sebab nak bagi hadiah untuk follower kan);

5) Tarikh tutup adalah 04 aPRIL 2010, jam 1.00 am);

jadi apa tunggu lagi....

6) Letakkan Nama anda di sini (ruangan komen), dan bagi link direct ke entry yang telah anda buat......


MASIH ADA LAGI MASA UNTUK ANDA MENYERTAINYA....JOM KITA RAMAI....MERAMAIKAN LAGI WARGA CABUTAN BERTUAH INI.....

Wednesday, March 17, 2010

TELUK BATIK.....**INA IBU AQ...kena tgk entry akak ni tau...wajib

lamanya tak update ada masa sikit ni..ku masukkan laa pic2 baru ni..masa aku bawak anak2 ku g lumut..jalan2 kat tlk batik...sebelum nk mulakan **INA IBU AQ...akak mintak maaf..pasal baju merah hadiah tuk QA tu..akak pakai kan tuk QI...sebabnya akak dah tak sabar nak tgk baju ni di peragakan..tu pasal suh QI pakai dulu...nk bg QA pakai tak muat lagi..besar g2..maaf ye ina..pas ni..akak simpan dan pakaikan tuk QA lak bila dah muat...
tq ibu AQ bagi baju merah ni...tomei sgt..QI pakai....heheh

aku punya baju merah tu....kakak lak pakai..heheh


on the way....lambatnya sampai





kakak pujuk adik ajak bergambar.... heheh adik kena paksa


haa adik dah nak senyumm


rambut oh rambutt...

**ACIK ZEL...ni posing my space tau dari... QI...suh khalip lak posing pas ni

rambut hakim mahkamah tinggi....



syoknya dapat naik motor besauu

nasib laa adik ...cepat2 besar yer




aikk tukar motor lain pulakkk hamboii sakannn...


gaya ganazz nk pilik motor ketiga...



alamak jumpa aiskrim laa pulakk

pantai teluk batik


ddk betenggong makan ais krim
..... pastu ibu cakap kat ayah....
abg ambik laa kerusi 3...bukan mahal pun hehehe
haaa dah dapat kerusi.....adik kakak kongsi ayah ibu sorang satu total 3..


kawan setia ayah..rokokkkkiii




nak apa pulakkk ni..... ish2..ada ajaaa

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..