Thursday, June 28, 2012

FIRST TIME~~~UNTUK DIRI SENDIRI DAN ANAK2

nak kata teringin tu dulu tak de la sgt sebb PHOTOSHOOT ni tak la segelamer mn time aku muda remaja dulu... yg bt PHOTOSHOOT ni yg aku tau artis2 model...org kaya... mampu le~~~ lani alhamdulillah mampu dh mungkin sebb menda tembak menembak ni dh byk kat pasaran pastu offer yg boleh mengacau jiwa raga ku maka dgn rasa suka2 akhirnya berjaya dan tercapai impian ku untuk seis PHOTOSHOOT peteri3 kesayangan ibu ini QIQAQE ~~~mylens photography ~~

tq nor miza eliana

JOM LAYAN PHOTO YG CIUT MIUT :p



















RASA NAK SAMBUNG SEMULA...

~~~tak tahu la ada ke yg baca yg pasti nekad nk sambung semula menulis blog, untuk di jadikan kenangan coretan ibu kelak untuk anak2 bila dewasa nnt :) .. mood selepas berhenti kerja nk tulis blog hilang selepas sibuk menguruskan rumahtangga...tambahan ada yg no3 Qe ni lagi la bt aku malas nk mencari idea.. apa pun di pagi hari ini akan ku cuci semula rumah ku ini dgn SABUN DYNAMO DAN  DI BILAS DGN DOWNNY~~~wow kompem wangiii ahaksss nnt di pikirkan cerita baruuu~~~ SALAM SEMUA SEMOGA CERIA PAGI ANDA ~~~HATI2 DI JALAN RAYA PADA YG NK PEGI KERJA


INI LA 3 ORG BUAH HATI IBU HIHIHI QIQAQE

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..