Friday, November 30, 2012

kembali bersiarann

lamanyaaa tak mai sinii.. br ada ms nk jengah2 sini rinii..x ada ms tp terasaaa terlalu ketinggan jauh sudah rumah ku ini... sibuk pun sm~APA PUN ~~ assalamualaikum pembuka bicara (jawab tau..tak jawab salam dosa :)  ) byk perubahan nk setting kat tempat post ni hehehe kena belajar dr mula blk nii hihihi alahaii teruk nya akuu... tak pee aku usahakan utk merajin kan jari jemari ini untuk meninggal kan jejak harian ku untuk tatapan kawan2 dan anak2 suatu hari nnt PABILA DEWASA KELAK ~

semangat baruu dgn umur yg baruuu iaitu 32 thn br masukk tau pada 26 nov lepas beberapa hr nii hihihih... org kata umur DEWASAA dah ni nnt masuk 40an jadi umur ORG TUA LA KOT HUHUHU ~~ apa pun makcik happy wlpun org sentiasa panggil haku kakak aatau makcik lani hahahahahahaha SABAWW AJA KAN~~ apa pun ibu still sht di usia 30an ini ALHAMDULILLAH~~ 

NK UPDATE PASAL FAMLY :--

1. SUAMI MASIH LG KEKAL BERSAMA mr mohd hafiz ishak ku sygg




2. ANAK MASIH LG 3 ORG ALHAMDULILLAH 3 PUTERI KU QIQAQE


QASEH IMANI ~~ 5 THN~~21 MEI 2007



QAREENA ADANI ~~ 3 TAHUN~~ 6 FEB 2009



QAIRA ELANI ~~ 1TAHUN ~~ 5 MAC 2011

3. RUMAH DH PINDAH 

PINDAHH TP MASIH KAT TK INTAN HEHE KALI NI DUDUK DGNNN~~~~ :(  ibu mertua kuu 
soooo no KOMEN  ~~

ORG KATA SYURGA DUNIAA ~~SO LAYANNNNZZZZ


4. KERJA TETAP SAMA~~~ 

TOLONG SUAMI URUSKAN KILANGG :) DULU KEDAI LANI DH ADA KILANG KECIK ALHAMDULILLAH REZEKI ANAK2 
KILANG BAJU T-SHIRT~~
KALAU SAPA2 NK ODER BAJU CUSTOM MADE LEBIH DR 200PCS LEH LAA ODER REGA SGTT MURAHH COLLA TAK COLLAR SEMUA BAWAH RM20 SIAP DESIGN LG :) ~~ promote kedai hihih

ni alamat yer

HOT PRINTING N SOUVINER
27 LORONG TEMBAGA 1
TAMAN SERI EMAS
36000 TK INTAN
PERAK
0134410696
0172634933
056212739


NI LINK fb kalau nk tgk pic leh usha2 kat sn yer

SEMPENA UMUR dah menigkat ni mcm biasa laa tak ada apa yg aku mohon dr ALLAH swt melain kan sihat walafiatt~~ supaya dpt aku tunai kan kewajipan sebagai isteri dan ibu kepada mereka2 yg sgt2 aku sygg ~~ aminn 

apa punnn layannnn












































Thursday, June 28, 2012

FIRST TIME~~~UNTUK DIRI SENDIRI DAN ANAK2

nak kata teringin tu dulu tak de la sgt sebb PHOTOSHOOT ni tak la segelamer mn time aku muda remaja dulu... yg bt PHOTOSHOOT ni yg aku tau artis2 model...org kaya... mampu le~~~ lani alhamdulillah mampu dh mungkin sebb menda tembak menembak ni dh byk kat pasaran pastu offer yg boleh mengacau jiwa raga ku maka dgn rasa suka2 akhirnya berjaya dan tercapai impian ku untuk seis PHOTOSHOOT peteri3 kesayangan ibu ini QIQAQE ~~~mylens photography ~~

tq nor miza eliana

JOM LAYAN PHOTO YG CIUT MIUT :p



















RASA NAK SAMBUNG SEMULA...

~~~tak tahu la ada ke yg baca yg pasti nekad nk sambung semula menulis blog, untuk di jadikan kenangan coretan ibu kelak untuk anak2 bila dewasa nnt :) .. mood selepas berhenti kerja nk tulis blog hilang selepas sibuk menguruskan rumahtangga...tambahan ada yg no3 Qe ni lagi la bt aku malas nk mencari idea.. apa pun di pagi hari ini akan ku cuci semula rumah ku ini dgn SABUN DYNAMO DAN  DI BILAS DGN DOWNNY~~~wow kompem wangiii ahaksss nnt di pikirkan cerita baruuu~~~ SALAM SEMUA SEMOGA CERIA PAGI ANDA ~~~HATI2 DI JALAN RAYA PADA YG NK PEGI KERJA


INI LA 3 ORG BUAH HATI IBU HIHIHI QIQAQE

Thursday, February 23, 2012

SALAM SEMUA~~

sahabat2 ku..

lama betul rasanya tak berblog nih.. hr ini rasa sgt2 rindu pada rumah sesawang ku ini.. nk kata sibuk jgk xde makna sgtt laa..malas lebih tu rasanya..hihih apa pun alhamdulillah hari 23 feb 2012 saya masih lagi di beri nafaz untuk menjalankan kehidupan seperti biasa oleh Nya.. syukur.. tahun 2011 memang ku kunci kuat2 blog ni pakai mangga besar.. simpan kunci dalam peti besi.. hihhi..jadi di tahun baru ni ku ingin membuka semula.. dgn harapan kisah semua di dalam blog ini boleh menjadi tatapan suami anak qiqaqe dan keluarga2 ku tika aku tiada lg di dunia ini.. sebagai kenangan coretan dari hati ku.... :)

ok ini aja kot.. untuk permulaan 2012.. nnt kita cuci mata ok... ku upload pic2 istimewa untuk yg sudi bertandang...

daaa

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..