Wednesday, May 27, 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU...NIZA DAN ZULFAIZAL..


semoga kekal ke anak cucu...bahagia selalu....
24 mei 2009

aku yang gemuk...(mengandungkan adani...)


..JAN 2009..


kenduri kawin..parit 3 c.balai..



boria baju sama...nk beranak pun dok g jalan lagi..


***heheh baru dapat pic ni dari sepupu..pic bulan JAN 2009...ms kenduri kawin...penat btull nk bawak badan ni..huhu....adani ooo adani..dah keluar dah di kau ye....AMIN...

sepupu aku kawin..tijah..oh..tijah..


ANAK sedara aku..nun si hero berbaju hijau...min mok...




anak sedara aku...CHE RIFA QAIREN...



raja SEHARI...



SITI KHADIJAH DAN IMAN...semoga bahagia...


*****sory laaa k.lang tak dapat datang masa tijah kawin 24 mei 2009..lalu..adani demam laa...harap suka dan gunalah sebaik2nya hadiah yang alang bagi tu ye..".SEMOGA BAHAGIA KE ANAK CUCU...SELAMAT PENGANTIN BARU..."

tempahan...hantaran..











..kalau ada sesapa nk tempah..bt kan hantaran boleh laaa...bg tau..ibu QIQA boleh buat...bagi tau bajett aje ...heheh


hari2 yang ceria..dah sembuh.



dah sembuh dah..br laa nk main dan nak senyum...

ingat nk sambutt besday kakak hari isnin lepas..tp....






..ingat nak sambut besday qaseh..25 mei isnin lepas..ermm tp lain lak jd nyer..adani demam pulak hr ahadnyer..hr ahad dok rengek aje...hr isnin demam dia menjadi2..panass sgt..risau laa aku bab anak demam ni...dah laa panass..duk menangis memanjang..aku takut nnt lain lak jd nyer..bila lap2 badan ngan air...mulaa laa menjerit..cek suhu badan dekat 40'C..errr...tak g klinik pun..bg makan sirup demam yg klinik bg ms cucuk bulan lepas..sumbat yg tu aje laa..pastu aku call kawan aku yg doktor tu..dia suh letak anak aku bawah aircon..huhu..terus dia tidor...nyenyak...mungkin panas sgt kot..lepas tu..suhu badan dah turun...mujur cuti isnin dan selasa dapat laa jg adani sampai sembuh...



hari2 MINGGU yang LaLU..


ibu pun nk posing gak...

bersantai pulak anak aku ni...


qaseh imani...mandi kolaammm aje..




..rajinyerr ayah berkebun...nk kuruskan badan laa tu kununnyerr..




Friday, May 22, 2009

baju TWIN...QAREENA aDANI dan Alisha QAIRIna - QA dan AQ


CORI..CORI..ina...dia curi gamborr dalam friendster...


qareena adani..


alisha qairina ....
baby twin.....









TQ to aunty...azlina...tuk baju...merah yang cantik....nnt QA pakai baju tu..k.. leh ambik gambar sama2 dengan..AQ...tq..tq...



tempat....aku..mencari...rezeki...











ermm...kat sini laa aku ada tiap2 hr..dr 8pagi..sampai 5ptg...kecuali sabtu dan ahad la... PUSAT INTERNET DESA LANGKAP.... masuk 5 tahun dah aku di PID...





MENU untuk..BESDAY QaseH ImaNI..2 Year...

..alhamdulillah..21 mei 2009 yang lalu..anak sulung ku sudah mencapai usia..2 tahun...setakat ni banyak perubahan berlaku pada dia..semalam aje dia demam..mujur tak meragam..dan tak merengek...mungkin dia tahu..dia kena pandai bawak diri..sebab dok usha..ibu dia asyik dok kelebekk adik danyy aje..kadang2 kesian gak tp..tak pe la..akan ibu usaha tuk tidak guriskan perasaan mu...

...Insyallah 25 mei 2009 ni..hari isnin aku cuti ingat nk sambut besday QI...buat sebelah malam..sebab semua yg aku jemput free time tu aje...ni laa first time aku bt majlis ni..tp..bukan panggil sapa pun..just tuk famly ibu dan ayah aje...

ni punn jenuh pujuk ayah dia....laki aku tak bg sungguh sambut besday ni...bayangkanlaaaa besday aku tak pernah aku sambut dgn dia huhu..sedih gak ni...last...dia izinkan jugak..

Aku jemput mak ayah...aku..mertua..dan kakak ipar ku..kak.chik dan suami..kak long aku..k.ngan aku...dan tak lupa...pengasuh yang terbaik tukkk ke-dua anak ku QIQA...MAK MAH...dan keluarga...

Menu nnt....

**** ingat nk bt nasi minyak..atau tomato
...........................lauk......
rendang aYam..........
...kurma daging...
dan jelatah....(acar timun dan nenas..)
pastu...tak lupa laaa kek tiramitsu..kegemaran QI...
ais krim....tuk anak2 sedara ku....
puding batik...pastu....goreng laa kentang goreng skit..sebab ayah aku suka..hehe
lepas tu...buat jus apple...(baik tuk kesihatan....)...tropicana twisterr aje..wakakaka..
..tu aje laa kot....nnt dah selesai 25hb nnt aku upload pic dalam ni....

harap2..semua..berjalan dgn lancar....
****hadiah tuk QI...hentah laa tak terfikir lagi nk bagi apa???

***senyuman SIAPA yang paling...MENAWAN...****





ni...pic...QA-qareena adani....
dan.....ini pulak....





QI-qaseh imani...heheh..anak2 ku semuanya suka senyum...hehe nk kata masa mengandung hr tu suka senyum pun tak jugak....memanjang nk marah aje...mungkin ikut pak depa kot...heheh...luv u QIQA...


QAREENA ADANI DAN RIKAZZ




....ada APA pada MEREKA....bansiku....gajah dan ikan...heheh

aktiviti QI di..hari2 minggu....





ermmm degil sikit kakak ni..org suh pakai seluar..dia tak mau...malu aje..nampak apam...degilll tulll....


...kononyer..tgh berenang laa tu..ada hati...ibu tak pernah ajar pun...skodeng cina sebelah dok swiming kot...



....hari2 yang mengembirakan..bersantai seorang diri...pagi...kul 10 setiap sabtu dan ahad..ni laa kerja QASEH..mandi kolam..sorang2..kadang..adani join gak..tp...penat laa ibu kena masuk sama...dalam tu...heheh....jom sapa nk join...



Friday, May 15, 2009




JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..