Thursday, June 28, 2012

FIRST TIME~~~UNTUK DIRI SENDIRI DAN ANAK2

nak kata teringin tu dulu tak de la sgt sebb PHOTOSHOOT ni tak la segelamer mn time aku muda remaja dulu... yg bt PHOTOSHOOT ni yg aku tau artis2 model...org kaya... mampu le~~~ lani alhamdulillah mampu dh mungkin sebb menda tembak menembak ni dh byk kat pasaran pastu offer yg boleh mengacau jiwa raga ku maka dgn rasa suka2 akhirnya berjaya dan tercapai impian ku untuk seis PHOTOSHOOT peteri3 kesayangan ibu ini QIQAQE ~~~mylens photography ~~

tq nor miza eliana

JOM LAYAN PHOTO YG CIUT MIUT :p



















1 comment:

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..