Wednesday, March 17, 2010

TELUK BATIK.....**INA IBU AQ...kena tgk entry akak ni tau...wajib

lamanya tak update ada masa sikit ni..ku masukkan laa pic2 baru ni..masa aku bawak anak2 ku g lumut..jalan2 kat tlk batik...sebelum nk mulakan **INA IBU AQ...akak mintak maaf..pasal baju merah hadiah tuk QA tu..akak pakai kan tuk QI...sebabnya akak dah tak sabar nak tgk baju ni di peragakan..tu pasal suh QI pakai dulu...nk bg QA pakai tak muat lagi..besar g2..maaf ye ina..pas ni..akak simpan dan pakaikan tuk QA lak bila dah muat...
tq ibu AQ bagi baju merah ni...tomei sgt..QI pakai....heheh

aku punya baju merah tu....kakak lak pakai..heheh


on the way....lambatnya sampai





kakak pujuk adik ajak bergambar.... heheh adik kena paksa


haa adik dah nak senyumm


rambut oh rambutt...

**ACIK ZEL...ni posing my space tau dari... QI...suh khalip lak posing pas ni

rambut hakim mahkamah tinggi....



syoknya dapat naik motor besauu

nasib laa adik ...cepat2 besar yer




aikk tukar motor lain pulakkk hamboii sakannn...


gaya ganazz nk pilik motor ketiga...



alamak jumpa aiskrim laa pulakk

pantai teluk batik


ddk betenggong makan ais krim
..... pastu ibu cakap kat ayah....
abg ambik laa kerusi 3...bukan mahal pun hehehe
haaa dah dapat kerusi.....adik kakak kongsi ayah ibu sorang satu total 3..


kawan setia ayah..rokokkkkiii




nak apa pulakkk ni..... ish2..ada ajaaa

4 comments:

I want to lose weight said...

Comeinya rambut QI..

Makcik aku dulu.. suka sangat tgk ada satu anak cina kat sekolah dia rambut camni..

Tiba2 anak dia lahir terkenan rambut sebijik camni...

Bila digulung2 tu nmpk comel sgt..

Azlina Ibu Alisha said...

kak, ala..xkisah la..kakak n adik leh share2..jimat skit kan..ibu alisha bg 1 utk 2..hahaha..
sama gak dgn menan tu..kongsi2 yer..
comelnyer rambut kakak..senyuman QA mmg manis..
bila la dpt jumpa QIQA lagi ni..

QIQA said...

betul ke zel..hahah caya laaa sampai mcm tu sekali ye penangannya...

QIQA said...

tq ina...tq bangat yer...meh laa langkap lagi...t boleh jumpa kali ni kita g jejalan..br bestt

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..