Thursday, August 6, 2009

SE-AWAL PAGI TADI


adik yang sentiasa tersenyum...


pura2 tido..ceh..



apa laa adik beradik ni nk buat bagun pagi..kalau boleh tolong ibu tak jugak....kalau ibu jadi kome ibu tido aje tau...




Anak2 ku bagun seawal pagi...sampai aku nk menyapu, mengemop..pun tak sempat dah laa malam tido awal meneman kan deyme..alahai.. QIQA ni.. kalau dah bagun pagi2 buta..seawal jam 5 pagi terpaksa laa aku naik katil semula tido blk ngan deyme..lama jugak laa menemannyer.. last2 tak leh jadi laa dah 5.30 pagi.. tak tido2 jugak bebudak nih.. siap ketawa lagi dua beradik ni..guling2 lagi... alamatnya tak berkemass leerr aku..tangguh lagi mengemas ke hari ini...

4 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

alahai tomelnyer QIQA ni br bgn tido..tgk QA teringat AQ

Naz-Segalanya disini said...

akk..tinggi qareena brapa?nak wat baju dia ni..kak..tengok ler kerongsang www.kerongsangnazla.blogspot.com balas kat blog saya as soon as possible

QIQA said...

naz..oo dah bukak kedai online insyallah nnt akak tgk..tinggi QA nnt akak ukurkan ye

ina...ye laa dia pun sama bila tgk AQ zuppp teringat terus anak ku...sama betul bebudak ni...

AmaN@AmiN said...

pandai plah si qaseh ni buat2 tido
y adik plak mata bulat.

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..