Friday, October 23, 2009

SELAMAT TINGGAL SAVY..DI KAU DALAM KENANGAN...KU..


luv u WNU 9660



ia bukan milik ku lagi...huhu





selamat tinggal ..pandangan terakhir....aku pada nya..




Tanggal 21 oktober 2009 akan aku ingat sampai bila2...kereta pertama milik aku kini hanya tinggal kenangan saja... aku dah jual semalam..nk jual si savy ni betul2 ambik masa aku berfikirr.. dan semalam adalah keputusannya.. comfirm jual... say goodbye laa tu savy...




keputusan di ambil atas sebab guna satu kereta aje laa..suami aku kata.. dia pun tak guna sgt kereta dia..dia dok guna lori dia aje kehulu kehilirr... maka kami ambik keputusan jual savy laa.. lagi pun savy ni banyak masalahnya... (harap maaf laa ya org2 proton saya cakap mengikut pengalaman saya menggunakan nya....) tiap2 tahun mesti kena tukar coil plug..rega bukan ,murah2... rm6xx.. tu yg tak tahan tu... lagi pun banyak lagi yg kurang tak best laa pasal savy ni.. tp tak pe laa jgn laa buruk2kan si savy ni banyak2 sgt...tak baikkk... dan aku perlu banyak2 bersyukur kerana savy ni tak pernah buat hal sepanjang aku menggunakan nya..baik sungguh dia..kadang2 aje jam..tp tak selalu..apa pun aku berterima kasih kerana aku mula belajar bawak kereta dgn baik bermulanya dari kereta savy ni laa... dia banyak berjasa pada aku... dan sepanjang aku beli savy ni aku tak pernah bergambar dgn dia... dan pada hari terakhir semalam laa aku first time posing kat used car sebelum ianya menjadi milik org lain... ms nk tinggalkan used car.. betul2 hati aku tersentuhhh...sebakk aje laa tak nangisss pun heheh...



"semoga di kau yg bernama savy WNU 9660 akan mendapat tuan baru yg sebaik aku dan selembut aku sepanjang menggunakan perkhidmatan mu... terima kasih atas segalanya... luv u...so muchhhh"


















9 comments:

Naz-Segalanya disini said...

sedih sungguh saya baca cerita akk dgn ex kereta tercinta ni

QIQA said...

heheh ye ke naz...sampai sekarang dok teringat2 kat dia..hehe

Azlina Ibu Alisha said...

jual savvy amik ezora la kak..huhu..dh smpi kelana jaya xcalling2 kite pon..

Mummy Aqil said...

owhh...sedihnya. daku pun tersgt emosional ms trade in kyuubi a.k.a kelisa. byk oo jasa dia kat kitorg..

nozie owner savvy said...

salam kenal...sy owner savvy jgk. awk jual keta nie dpt bpe eh?

ade hajat juge

=D

QIQA said...

ibu AQ - ke pegi nya malam buta..kul 2 pagi sampai kelana jaya..cam mn nk call.. ibu ngan AQ dok sedapp tido.. lain kali daa..bila besday AQ nnt ok

QIQA said...

ermm tu laa mummy aqill...ibu QA ni emosional dia tinggi laa jgk.. sampai sekarang kalau dengar alarm kereta yg sama bunyi tersuntuh hati ku ini...

QIQA said...

salam...berkenalan...nk jual jugak ke savy nyer..ada masalah jugak ke..ke dah boring..hehe..ok laa br savy thn 2006..baru pakai thn 2007..beli haru tu 27k...jual hari tu 20k.. tak untung tak de rugi..cukup2 aje... DIA jual kat IPOH.. kalau kat tempat lain KL..Selangor..Tk intan ..sitiawan.. tak delaa dapat rega cam gitu...habis2 kuat pun 18k...

::Mamalyna:: said...

Salam perkenalan, baby tight, legging, socks dan kidsoutfit ada disini…mehler singgah…
http://www.mamalyna-eshops.blogspot.com

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..