Wednesday, October 21, 2009

SENYUMAN CERIA SI COMEL - ONLINE CONTEST




First Time ni nak cuba contest mcm ni..sebelum ni dok tgk aje org join...last2 buat keputusan join aje laa bukan rugi apa pun..tak menang pun tak apa tp kalau menang Alhamdulillah la...kali ni aku nk pertaruhkan gambar dua orang anak dara aku yg ku gelar...QIQA (Qaseh Imani -QI dan Qareena Adani -QA).... jom layam gambar2 yang aku pilih untuk di pertandingkan :-

Peserta Pertama :-

Nama : QASEH IMANI MOHAMMAD HAFIZ

Umur : 2 tahun 5 bulan










dannnnnn...
Peserta Ke Dua :-
Nama :- QAREENA ADANI
Umur :- 8 Bulan















  • TUAN PUAN HAKIM SAYA SERTAKAN BEBERAPA KEPING GAMBAR ANAK2 DARA SAYA, YANG MEWAKILI BAGI 2 INCIVIDU YANG BERLAINAN TQ...

PERHATIAN KEPADA SEMUA YANG NAK MASUK CONTEST NI....


Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~


******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

•Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
•Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
•Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
•Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
•Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
•Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
•AMARAN: no link back will be disqualified
•Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
•Tetapi sebelum tu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

•Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
•Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
•Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
•Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
•Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
•Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
•Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
•SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
•SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
•Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira


****************************************

Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.
Ceria kan senyuman tu?

SO apa tunggu lagi??
Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....

Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.


1 comment:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana join ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entri ini telah dinilai.

Good Luck!!

:)
~nannoor
Smileykidz Photography

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..