Tuesday, December 1, 2009

6 NOV 2009 lagiiii

muka takut naik gondolaa...

adik okkk ajerr

last pegi.... masa mengandungkan QASEH




muka br lepas kena marahh


mujur laki ku beli pakej tuk budak2 sebab nya..dia naik menatang ni lebih 10kaliii
kalau laaa beli sekali naik..sekali naik rm4...kalau pakej rm22 ajer untung2...







naik laaaa adikkk tukang tgkk ajerr

rambut HAKIM mahkamah tinggi...
HAKIM yg kena marah sebab...tak nk balik rumahhh nk ddk genting lagii

ayah dan anak berposingg



cakkkk
5hb sambut besday laki aku..esok 6hb aku cuti..ikut laki aku g kilang adabi..peh tu...terus g genting..sampai awana skyway kul 2.30ptg...naik gondolaaa...aku ok ajerr kakak yg takutt...peh tu bawak depa main2...peh makan2...ronda2....jam kul 8 malam kami turun semula ke tanah rendahhh.... bertolak dari kul 8.30..dan sampai rumah 10.30 malamm...dekat ajerr 2jam perjalanan....apa punnn GENTING TUNGGU YE AKU AKAN DATANG LAGI.. tp kali ni....anak no 2 aku dah boleh jalan dan enjoy dgn mainan di sannaaa ....tungggu laaa...thn hadapan ke...


5 comments:

Mummy Haziqah Kafiah said...

eee bestnya g jalan2....... !!!!!

nak bawak fia jgk la...

makin cun si adik..

Afna said...

ibu qiqa,
entah hakim tu memikir apa gamaknya..
masalah negara yg berat gamaknya...?

Azlina Ibu Alisha said...

kemain lagi hakim tu bercuti..
lari dr masalah negara ye..
siap bwk kete ni no ni no lagi..
adik hakim dh pandai jalan??

p/s: kak, jemput dtg birthday AQ 25 Dec nantti yer..

QIQA said...

aiikkk AQ lahir thn 2008 ke...akak ingat dia lahit thn 2009 bulan satuuu...tak sama laa depa sekolah nnt...insyallah...tak de hal kami datang...

MAKCIK REHAN said...

jgnkan anak ko, aku yg tua bangka ni ponnn...pengecut giler nak naik gondola, cable car dan yg sewaktu dgnnya...

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..