Thursday, July 16, 2009

AKU YANG TAK KURUS2 ..hehehe

ni al-kisah aku yang tak kurus2 ni... mengadung udah..bersalin pun udah..berpantang pun selesai..anak pun dah 5 bulan tp still tak kurus2 ..badan dok gebab aje...pipi cam tomato aje.. ada cara ke kawan2 nk kuruskan badan ni.. jalan2 blog zalia ada cd poco2.. senam poco2..pe laagi aku beli laa dgn dia.. (tp...tak pe laa hanya aku ngan zalia aje tahu karang aku ckp korang semua pi serbu zalia nk oder cd tu pulaksss)... ingat blk ni aku ngan anak2 aku nk bersenam2 laa buang 30minit..layan jap poco2 ke...bagi kendur2 sikit lemak yang tak sepatutnya ada tu... nk try pil2 yg ada kat pasaran ni..tp cam takut aje.. karang elok2 sihat lain pulak jadinye...
**ke korang ada tips tuk turun berat badan ni....share2 laa jgn simpan sorang...



ni aku selit laa pic anak buah aku :-


Che Rifa Qaireen


aku yg mok bersama anak ku QA yang slimm...



kakak pun sama ikut ibu... montell dan buncitt...


pipi tomato ku...



anak2 ku yang tak de kerja nk buat



5 comments:

AiNeRzA said...

Banyakkan membebel...sure kurus pipi tu...pipi jer la..hihihii...salam singgah yerk...

kakyong said...

foto yg last tu, 3-3 anak ker?

nak kurus... cuba lah cari jamu kakyang 4 bahagia, ambil set intan I & seri intan.

QIQA said...

kak yong kena cuba ni...nk beli kat mana ni kedai2 toko jamu yer..

QIQA said...

oo kalau mcm tu tiap2 hari kena bebel kat kakak n ayah laa ni..tak pun kat student PID yg susah nk dengar cakap..heheh

Naz-Segalanya disini said...

kak..saya asyik bebel kat murid tak kurus gak pipi ni..mulat jer

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..