Wednesday, July 1, 2009

..sambungan MOOD MARAH heheh

ermm.. lama tak layan blog ni..br tinggal 2..3 hari dah rasa rindu...ni aku nk sambung cerita pasal mood marah ni... dalam dok tulih blog sebelum blk hr tu..aku ambik keputusan dan dengan rasa tak malunyer suruh dak ana hantar aku g rumah pengasuh anak aku tu..aku fikir lebih baik aku dok rumah pengasuh anak aku..dan tunggu laki aku kat sana...lagi senang dapat aku jaga dan menyusu adik...sampai aje kat rumah pengasuh tu..dengan rasa tak segan aku cakap... akak saya tumpang lepak rumah akak jap.. suami saya msh lagi di upsi... belum blk lagi.. saya tumpang kat sini sampai dia blk ye kak...
dengan gumbiranya aku dapat peluk anak2 aku..dan..dan...lega hati..walaupun tak berapa selesa di rumah org tp tak pe laa sebab dapat tgk anak2 depan mata sendiri...
ermm nk tau pak QIQA ni jemput kami kul berapa...pkl 7.30 malam beb... gurammm bercampurrr.... nk marah..bercampurr gumbira huhu..letih dan penat menunggu...
masuk kereta..aku malas nk cakap apa... aku diamm aje... blk rumah..cam biasa laaa belumm..sempat mandi lagi aku tidurkan adik..lepas tu br mandi solat..basuh kain..kemas rumah...sidai kain..dan bagaiii lerr aku bt..mujur ada kakak dia laa banyak tulun aku... siap semua kerja jam 11.30 malam.. br laa aku start beleter kat laki aku..bg nasihat sikit supaya dia tepati masa.. dengan org..agar org tak benci kita.. betul tak??? hati org mn kita tahu.. mujur pengasuh anak aku ni jenis lembut aje... kalau pengasuh lama dah lama dan depan2 dia sound...oiiii akak pun nk rehat jugak..tak kan kerja nk bela anak komee aje..huahuahua... layannnnzz

2 comments:

Ibu Zahra said...

hehehe...
7 s kejadah hampeh!
kat sini kami terpaksa bawa anak cucuk klinik swasta sbb malas nak mendengar bebelan yg entah apa2...
tp kalau sesekali balik cht. Jong pi klinik kerajaan gak sbb org tak berapa ramai mcm langkap tu...
;)

QIQA said...

oo kalau g klinik swasta..main cucuk serupa dengan klinik G jugak ke..al-maklum laa tak pernah...nnt nk try laa

JGN LUPA..TINGGALKAN JEJAK ANDA DI SINI YE..